ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Πα 18 Οκτωβρίου 2024, 08:15 ΠΜ

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι γενικοί , ειδικοί και υπηρεσιακοί γραμματείς Υπουργείων που με κοινή απόφαση κ. Πρωθυπουργού και αρμοδίου κ. υπουργού τους ανατίθενται καθήκοντα, χρήσιμο είναι να ανασχηματίζονται και ο ανασχηματισμός των όπως των κ.κ. υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών καταστεί αποκλειστική δικαιοδοσία του κ. Πρωθυπουργού και του εκάστοτε στο μέλλον Πρωθυπουργού.

Λήψη και καλύτερη αξιοποίηση του μηνύματος των Ευρωεκλογών 2024 και η χρήσιμη συμπεριφορά, αντίληψη, πολιτική και αποτελεσματικότητα Κυβέρνησης και Α και Β βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και ο ανασχηματισμός και γενικών – ειδικών και υπηρεσιακών γραμματέων Υπουργείων.

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Ειδήσεις

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ – Ο ΒΟΑΚ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 πρωί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης Κολυμπάρι Κισσάμου Χανίων Παγκρήτια συνάντηση – συζήτηση για Τροχαία Δυστυχήματα στην Κρήτη με θέμα:

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U