ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρ 01 Απριλίου 2025, 00:33 ΠΜ

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Χαμηλοί μισθοί, χαμηλές κύριες και επικουρικές συντάξεις και χαμηλά μερίσματα εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα που με ιδιόκτητο σπίτι τα βγάζουν πέρα μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και το πολύ μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Μόνο ακρίβεια, αισχροκέρδεια και αυθαιρεσία στα ύψη, υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου (internet), φυσικού αερίου και ύδατος, πληρωμή άδικου και άλογου ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας και διοδίων οχημάτων και άλογης και άδικης οικονομικής συμμετοχής ασφαλισμένων εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα για υγειονομική περίθαλψη και φάρμακα, φθάνουν για το οικονομικό αδυνάτισμα εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Ατελέσφορες μακροπρόθεσμες αυξήσεις μισθών και κύριων συντάξεων εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην ευημερία εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα.

Βραχυπρόθεσμες σημαντικές αυξήσεις όλων των μισθών, όλων των κύριων και επικουρικών συντάξεων και όλων των μερισμάτων και εφάπαξ εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα, συντελούν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη, στην ευημερία, στην υγεία, στην ποιότητα ζωής, στην δημογραφία και στο πολιτισμό εργαζομένων και συνταξιούχων Δημοσίου τομέα και Ιδιωτικού τομέα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Επιπρόσθετο Φωτογραφικό Υλικό

Πρόσφατα Άρθρα

Οικουμένη

ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΡΑ

Παραμονή και ανήμερα της 204ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Μαρτίου 2024, η παρέλαση των μαθητριών και των μαθητών έντονη χαρά

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ

Γιάννης Ζωγραφάκης Δεν φτάνει πληρωμή τελών κυκλοφορίας και διοδίων οχημάτων, υψηλών λογαριασμών ρεύματος, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου (INTERNET), ύδατος και φυσικού αερίου μετά

Περισσότερα »
Ειδήσεις

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ

Ζέστη, αφρικανική σκόνη, νοτιάδες και ομίχλες θαλάσσης τις επόμενες μέρες προβλέπει ο Μετεωρολόγος OPEN TV Φυσικός – Μετεωρολόγος κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης. ΠΗΓΗ: MAROUSAKIS.GR

Περισσότερα »

Κατηγορίες Άρθρων

Η MANUSCRIPT || ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ είναι ελεύθερο, μη κερδοσκοπικό, πλουραλιστικό, δημοσιογραφικό μέσο επικοινωνίας και δεν δημοσιεύει διαφημίσεις και δεν εισπράττει συνδρομές.

Επικοινωνία

Αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορα στην πηγή

Άμισθος υπεύθυνος έκδοσης – ανάρτησης, ιδρυτής – ιδιοκτήτης – διευθυντής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας  www.manuscript.gr,
δημοσιογράφος Γιάννης Ζωγραφάκης.

©   2020 | COSMOTE NewSite4U